ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - Erciş Belediyesi'nde Taşeron İşçilerin sürekli çalışma kadrolarına geçiş başvuru sonuçları açıklandı. İşte kadroya alınacak isimler...

 

Belediyenin internet sayfasında yapılan açıklamada kadroyla ilgili şu bilgiler yer aldı:

 

"24 Aralık 2017 Tarihli ve 30280 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "696 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname" ve "01 Ocak 2018 Tarihli ve 30288 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı'' Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Satatüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar" çerçevesinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucu İlan olunur.

 

İlan edilen listeler, kesin olmayan listeler olmakla beraber henüz güvenlik soruşturması gelmeyenler bulunmaktadır.Güvenlik Soruşturmaları tamamlandığında yeniden değerlendirme yapılacaktır. İşçi statüsüne geçirileceklerden ve geçirilenlerden şartları sonradan taşımadığı tespit edilenlerin herhangi bir tazminat ödenmeksizin istihdamına son verilecektir."

 

 

TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim