Emekli promosyonunda son durum ne, emekliler Kurban Bayramı'nda promosyon alacaklar mı sorusu yanıt buldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili son dakika açıklama yaptı. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'ün sorularını yanıtladı. Asgari ücretten, GSS prim borçlarına kadar bilgi veren Süleyman Soylu merakla beklenen 2016 emekli promosyonuyla da ilgili açıklama yaptı.

 

Promosyon çalışmaları ne durumda sorusunu yanıtlayan Süleyman Soylu, "Emeklilere promosyon konusunda çalışmamızı tamamladık. Tam gündeme getireceğimiz zaman hükümet değişti. Tüm bankalarla ve PTT dahil tüm kurumlarla görüştük. Üç aşağı beş yukarı her şey belli. Hedefimiz iki bayram arasında bu işi bitirmekti ama beceremedik. Hazırlıklarımız tamam, fırsatını bulduğumuz ilk anda hükümetimize çalışmamızı sunacağız. Bankaların asgari olarak kabul ettikleri var, bizim istediğimiz var. Buna ait çok güzel bir formülümüz var. Bunu hükümetimize arz ettikten sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim