Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkını ziyaret ederek, burada eğitimleri desteklenen çocuklarla bir araya geldi.

 

Van’da 19 yıldır faaliyetlerini sürdüren kurumda, gönüllü eğitmenler aracılığıyla, her yıl ilköğretim çağındaki 5 bin çocuğa, okul içi ve okul dışı zamanlarda eğitim desteği sunulduğu bilgisini Zorluoğlu ile paylaşan Feyyaz Tokar Eğitim Parkı yöneticisi Rezzan Bayram, gönüllülük. Sosyal sorumluluk ve sivil toplum gibi kavramların anlam kazandığı parkta çocukların; ‘Eğlenerek Öğren Matematik Fen’, ‘Okuyorum Oynuyorum’, ‘Düşler Atölyesi’ ve ‘Kodlama Eğitimi’ni içeren çeşitli etkinliklerle geleceğe hazırlandığını kaydetti.

 

Eşi Sevcan Zorluoğlu ile parkı gezerek incelemelerde bulunan ve atölyelerde etkinliklere katılan çocukları ziyaret edip kendileriyle bir süre vakit geçiren Zorluoğlu da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Feyyaz Tokar Eğitim Parkında çok güzel ve anlamlı faaliyetler yürütüldüğünü dile getirdi. Zorluoğlu, valilik ve büyükşehir belediyesi olarak destek olacaklarını belirttiği kurumun yöneticilerine ve gönüllü eğitmenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim