Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Van Gölü sahilinde yapımına devam edilen kentin ilk barbekülü mesire alanı şimdiden ilgi odağı oldu.

 

Van Gölü sahillerindeki Kadembastı mevkiinde ‘Maliye Kampı’ olarak bilinen alanda yapımı devam eden kentin ilk ve tek kamelyalı barbekülü mesire alanı görenleri kendisine hayran bırakıyor. Yaz mevsimiyle Van Gölü’nün keyfini çıkarmak isteyenlerle dolup taşması beklenen mesire alanının açılmasını vatandaşlar merakla bekliyor. Van Gölü’nün maviliği ile bütünleşen mesire alanı, aynı zamanda seyrine doyulmaz bir görüntü de ortaya çıkartıyor.

 

Kış aylarına rağmen havaların sıcak gitmesini değerlendiren Edremit Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürerek mesire alanını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Göreve geldiği günden itibaren tüm kesimlerin fikir, düşünce ve önerilerini dikkate alan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 300’den fazla mangal ve barbekünün içerisinde bulunduğu kentin ilk mesire alanını bir an önce vatandaşların kullanımına açmak istiyor.

 

“MESİRE ALANI VAZGEÇİLMEZ BİR SOSYAL YAŞAM MERKEZİ OLACAK”

Göreve geldiği ilk günde bu yana tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir ekip ruhuyla Edremit’e değer katmak için çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, mesire alanının vazgeçilmez bir sosyal yaşam merkezi haline geleceğini kaydetti. İnsana hizmeti, hizmete çıkış yolculuğundaki ana prensip olarak kabul ettiklerini anlatan Çiçekli, “İlçemize hizmet ederek geleceğe yatırım yapacağız dedik ve bu şuurla çalışmalarımızı yaptık. Kısa süre içerisinde bir birinden güzel çalışmalara imza attık ve yatırımları hayata geçirdik. İlçemizin dört bir yanında yarınlarımıza yön veren çalışmalarımız ve yatırımlarımız oldu, olmaya da devam ediyor” dedi.

Editör: TE Bilisim