Van’ın İpekyolu Belediyesi ve Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD) tarafından düzenlenen 'Fotoğraf Günleri' kapsamında dünyanın önemli fotoğrafçıları Ömer Serkan Bakır ve Mustafa Seven kente geliyor.

 

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD) Başkanı Tayfun Çiftçi, amaçlarının fotoğraf konusunda Van halkına bilgi sunmak olduğunu belirterek,

 

 

“Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır ve dünyaca ünlü Fotoğrafçı Mustafa Seven’i halkımızla buluşturuyoruz. İpekyolu Belediyesi işbirliği ile düzenlediğimiz bu eğitimimizin faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Eğitimin 26 Mart Pazar günü Van-Şişli Öğretmenevinde saat 11.00’da düzenleneceğini ifade eden Çiftçi, “Umuyorum ki, halkımız özellikle de fotoğraf severlerimiz eğitimimizden olumlu faydalanabilecektir. Bu anlamda tüm halkımızı bu eğitimimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim