VAN HABER - ÖNDER ALTINAL / ŞEHRİVAN - Doğan Haber Ajansı en iyi fotoğrafları foto galeri yaptı. DHA Van bürosunun çok sayıda fotoğrafı galeride yer aldı. 

 

'Beyaz Esaret' başlığı altında DHA Van Bürosunun fotoğraflarının yer aldığı galeride bir birinden güzel kareler okuycularla paylaşıldı. İşte Van bürosu ekibinin o fotoğrafları:

 

Van Bahçesaray’da karayoluna düşen çığın altında kalan bir kepçe ve bir greyder yapılan çalışma sonrası kurtarıldı. (Foto: Osman BEKLEYEN /VAN-DHA)

 

Hakkari’de etkili olan kar yağışının ardından İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından yürütülen çalışmada kapan tüm köy ve mezra yolları yedinden ulaşıma açıldı. Kar kalınlığı 3 metreyi bulan Durankaya Beldesi’nde çalışma ekipleri zorladı. (Foto: Behçet DALMAZ/HAKKARİ-DHA)

 

Beşgöz dağlarının eteklerindeki 2 bin 500 rakımlı Akcut Tepesi’nde bulunan Kaçıt Köyünün öğrencileri, her sabah kucaklarında odu, tezek ve gecenle okullarına gidiyorlar. (Foto: Murat ÇAĞLAR/VAN-DHA)

 

Bitlis’te aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan yollar karla mücadele ekipleri tarafından açılıyor. (Foto: Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS-DHA)

 

Beşgöz Dağlarının eteklerindeki 2 bin 500 rakımlı Akcut Tepesi’nde bulunan Kaçıt Köyünün öğrencileri, her sabah kucaklarında odun, tezek ve gecenle okullarına gidiyorlar. (Foto: Murat ÇAĞLAR/VAN-DHA)

 

Hakkari’de 3 gün etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılması için Hakkari İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. (Foto: Behçet DALMAZ/HAKKARİ-DHA)

 

Hakkari’de İshak Gür’ün işyerinin önünde kardan yaptığı kulübe büyük ilgi gördü. Gür, 2 metrekarelik kulübenin içinde müşterilerine çay ikram etti. (Foto: Behçet DALMAZ/HAKKARİ-DHA)

 

Muş’un Güdümlü Köyü’nün Kurtuluş Mezrası’ndaki ilkokulda ücretli öğretmenlik yapan Cengiz Sur yoğun kar yağışında öğrencileri akşam evine bırakıyor. Sur, bazen karda yürüyemeyen öğrencileri kucağında taşıyor. (Foto: Eser AYDIN/MUŞ-DHA)
 

Tüm galeri için tıklayın: DHA Foto Galeri

Editör: TE Bilisim