ŞEHRİVAN HABER - 1 Nisan Cumartesi günü Van'a gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın programı ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Van'a gelecek olan Erdoğan'ın Van programı iptal edildi, Erzurum programı ertelendi.

 

 

Son günlerde yoğun bir tempo ile referandum çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van programı iptal oldu. Yoğun tempodan dolayı programında değişiklik yapılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de katılacağı toplu açılış töreninin ardından bir süre istirahat edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü gerçekleştirileceği duyurulan Erzurum ziyareti ileri bir tarihe erteledi.

 

VAN'A BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM GELECEK!

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, sesinde yaşadığı sıkıntıdan ötürü Cuma günkü Erzurum ziyaretini ileri bir tarihe erteledi. Erdoğan'ın İstanbul'da istirahat edeceği öğrenildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Binali Yıldırım ile yapacağı Van ve Diyarbakır ziyaretleri de değişti. Yeni planlamaya göre Başbakan Yıldırım, 1 Nisan Cumartesi günü Van'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise aynı gün Diyarbakır'a giderek vatandaşlarla buluşacak.

 

Editör: TE Bilisim