Son dakika haberi bu kez Çorum'dan geldi. Trafik canavarı yine can aldı. Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen kazada yolcu otobüsü tıra çarptı. Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen kazada çok sayı ölü ve yaralının olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Çorum'dan gelen acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Kahreden otobüs kazası haberi bu kez Çorum'un Osmancık ilçesinden geldi. Osmancık ilçesi Kumbel köyü mevkiinde meydana gelen feci kazada sürücüsü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü park halindeki tıra arkadan çarptı. Kazanın ardından ortalık can pazarına döndü.

 

Çorum'un Osmancık ilçesi Kumbel köyü mevkiinde meydana gelen feci kazananın ardından çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 13 yolcunun hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Tır ve yolcu otobüsünün karıştığı feci kazada ayrıca 18 yolcu da yaralandı.Kazada yaralan yolcular sağlık ekipleri tarafından en yakın hastanelere sevk edildi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri ise henüz açıklanmadı.

 

Editör: TE Bilisim