Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçedeki anaokulu öğretmenleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

 

İlçede bulunan tek anaokulu olan 8 derslikli ve 135 öğrencisi bulunan Köylere Hizmet Götürme Birliği Anaokulunda verilen kahvaltıya Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Aslan, Milli Eğitim Şube müdürleri Muhammet Binici ve Erol Taş ile öğretmenler katıldı. Kahvaltıda öğretmenlerle sohbet eden Dundar, anaokulu ile ilgili bilgiler aldı.

 

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçenin tek anaokulunun kaymakamlık tarafından yaptırılan Köylere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu olduğunu belirterek, “Okullarımız bünyesinde yaklaşık 60 anasınıfımız mevcuttur. Çaldıran Belediyesi tarafından anaokulumuzun oyun odasının iç dizaynını yaptırarak çocuklarımızın güzelce vakit geçirebilmeleri için oyuncaklarla süsledik. Bu tür çalışmalarımızı ilçemizde bulunan anasınıflarımız için de yaptık. Güzel ve kaliteli bir eğitimin temeli anaokulundan geçer. 135’i anaokulumuzda olmak üzere toplam bin 200 öğrencimiz anasınıfında eğitim görmektedir. Zaman zaman okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde, öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın temel eğitimi bizler için çok önemlidir” dedi.

 

Okul öğretmenleri de, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’ın anaokuluna yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kahvaltıda bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyledi. 

Editör: TE Bilisim