ŞEHRİVAN HABER - AK Parti'de aday adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başvurularını yapar yapmaz önce temayül seçimlerine giren adaylar ardından da ilçelerde çalışmalara başladı.

 

Temayül öncesinde de kapsamlı ziyaretler gerçekleştiren genç işadamı Murat Beyazağaç, temayül biter bitmez SKM'nin belirlediği ilçelerde vatandaşlar ile buluştu. Beyazağaç Özalp ilçesi köylerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerine dair değerlendirmelerin paylaştı.

 

 

Köylerde kanaat önderleri ve vatandaşların da katılımıyla buluşmalara katılan Beyazağaç burada yaptığı değerlendirmelerde:

 

"Hepinizin bildiği gibi 24 Haziran'da önemli bir seçime gidiyor. Bu seçim hem bizim ilimiz, bölgemiz hem de ülkemiz adına çok kritik bir seçim. Liderimiz Erdoğan ile birlikte inşallah ülkemizin idaresinin şekli de değişecek. Bizlerde bu anlamda sıkılmadık el kalmayacak şiarıyla düzenlenen programlarımızla sizlerle beraberiz. Şimdi sıktığımız bu illeri Allah nasip ederse seçildikten sonra da tutmaya devam edeceğiz. Sizleri her daim kucaklamaya ve dertlerinizi dinlemek üzere buralarda olacağız. Şu an bir adaylık sürecinden geçiyoruz. Bu işi hakkıyla yapacak 8 vekilimizi Allah'ın izniyle meclise göndereceğiz. Geçtiğimiz dönem yaşananları gördük. Van'dan seçilen diğer partili vekillerin kente hiç bir çivi çakmadığına beraber şahitlik etti. Ama bu dönem inşallah AK Parti'yi güçlü bir şekilde Ankara'ya gönderip kentimiz için de büyük kazanımlar elde edeceğiz. Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz barış ve huzur ortamı dahil önemli işler inşallah bu bölgeye gelecek. Bunun için de sizlerin desteğini istiyoruz." dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim