Muş Belediyesi ek hizmet binasında başlatılan onarım çalışmaları tamamlanarak, vatandaşlara hizmet verilmeye başlandı.

 

Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için sürekli bir yenilik içinde olan Muş Belediyesi; Mali Hizmetler Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerinin bulunduğu eski hizmet binasını onarımını yaptı.

 

Sil baştan bakım ve onarımdan geçirilen binanın yer döşemeleri, çatısı, kapı ve pencereleri yenilenirken, iç duvarları yıkılarak yeniden dizayn edildi. Doğalgaz sisteminin uygulandığı binada, vatandaşların kaliteli hizmet alması için her türlü olanak sağlandı.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş halkına daha iyi hizmet sunmak için bu tür değişimlerin gerekli olduğuna dikkat çekerek,

 

“Muş Belediyesinde uzun yıllar bütün birimleri içinde barındıracak şekilde tek hizmet binasında faaliyet gösterildi. Bunun yetersiz olduğunu tespit ederek bir çalışma başlattık. İl Özel İdaresinin yanında belediye hizmet binası için bir yer tahsis edilmişti. Ancak biz hizmet binasını mevcut yerinden taşıyarak vatandaşlarımızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için bu projeden vazgeçtik. Malumunuz eski hükümet konağı olarak kullanılan yerin tahsisini yaparak restore ettik. Uzun bir süredir birçok birimimiz burada hizmet vermektedir. Tarihi binanın hizmete girmesi ile eski hizmet binamızın onarımını kararlaştırdık. Vatandaşlarımıza daha kolay ve hızlı hizmet sunabilecek şekilde projelendirdik. Vatandaşlarımızın yoğun olarak gittiği Mali Hizmetler ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerinin hareket alanı geniş olacak şekilde dizayn ettik. Böylelikle vatandaşlarımızın kurumdaki işleyişlerinin daha hızlı ve etkili olacağına inanıyoruz. Tadilat çalışmaları yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlandı. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde hizmet sunmak için onardığımız belediye ek hizmet binasının ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilisim