Ünlü "Güzel ve Çirkin" hikayesini duymayan yoktur herhalde. Bu hikaye daha önce de beyaz perdeye aktarılmıştı. Ancak şimdi daha büyük bir yapımla yeniden beyaz perdeye aktarılacak. Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans gibi ünlü isimlerin boy göstereceği filmin yapımcılığını ise Disneyüstleniyor.

Bu film hikayesinin yanında oyuncu kadrosuyla bir hayli merak uyandırmıştı. Bununla birlikte filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan resmi fragmanı da tüm zamanların rekorunu kırmayı başarmış.

 

24 saatte gelen rekor!

Disney'in yayınladığı rapora göre, Beauty and the Beast'in fragmanı ilk 24 saatte toplam 127.6 milyon izlenmeye ulaştı. Bu da tüm zamanların rekoru anlamına geliyor. Önceki rekor da zaten kısa bir süre önce "Fifty Shades Darker" tarafından 114 milyon izlenme ile kırılmıştı. Ayrıca Disney, filmin rekor kıran izlenme rakamlarına Çin'in dahil edilmediğini de belirtti.

 

Yeni rekorlar yolda gibi

Öte yandan filmin fragmanı ilk 24 saatte yalnızca Emma Watson'ın Facebook sayfasında 27 milyon izlenmiş. Bununla birlikte fragmanın ardından yalnızca yarım saat geçmişken #BeautyAndTheBeast etiketi Twitter'da dünya genelinde gündem oldu.

Büyük ilgi gören film 17 Mart, 2017'de vizyona girecek ve Star Wars: The Force Awakens'in geçtiğimiz dönemde kırdığı rekorları kırmaya aday olacak.

Beauty and the Beast yapımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

İşte fragman;


KAYNAK:TEKNOKULİS.COM

Editör: TE Bilisim