Van’ın Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen bin yoksul aileye 3 bin adet gıda ve temizlik paketi yardımı yapıldı.


Başkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen yardıma muhtaç aileler için gıda paketi ve temizlik malzemesinin de içinde bulunduğu yardım kolilerinin dağıtımı devam ediyor. Vakıf Müdürü Gökhan Karaman tarafından evlerinde ziyaret edilen ailelere paketleri teslim ediliyor.


Vakıf Müdürü Gökhan Karaman, gelen yardım kolilerini muhtaç ailelerin evlerine ulaştırmaya devam ettiklerini belirterek, “Yardımların büyük bir bölümünü dağıttık. Kırsal mahallelere de ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.
İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk ise, belirledikleri yardıma muhtaç ailelere devletin elini ulaştırmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu temelde ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.
Yardım kolilerini alan Refike Savcı, “Allah devletimizi korusun. Kocam vefat ettiğinden beri benle çocuklarıma sürekli yardım edildi. Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim