Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, bakanlıktan bir heyetle Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı makamında ziyaret etti. 


Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş, Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez ile YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Çiftci, üniversitenin Van ve bölge için çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, "Biz ilimizin gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bu anlamda üniversitemize de elimizden gelen desteği sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz" dedi.
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Daha önce biz kendilerini ziyaret ettiğimizde Van'la ilgili geleceğe yönelik projelerimizi anlatmıştık. Bakan yardımcımız gerçekten Van için ne olursa olsun yardımcı oluyorlar. Bizde projelerimiz çerçevesinde inşallah Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftci ile beraber çalışarak Van'a önemli projeler kazandırmak hususunda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Çiftci ve beraberindeki heyet üniversiteden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim