İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Bahçesaray Çok Programlı Lisesinde yaptırılan basketbol sahası, kapalı hali saha ve onarımı tamamlanan Bahçesaray Kız YİBO'nun açılışında yaptığı konuşmada, eğitim anlamında Bahçesaray ilçesinde çok güzel gelişmeler beklediklerini ifade etti. 

Tüm ilçelerde olduğu gibi Bahçesaray'da da eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Kırekin, "Yapımı tamamlanan tesisler, onarılan okullar eğitime yeni bir ivme kazandıracaktır. Açılışını yaptığımız basketbol sahası ve halı saha da, öğrencilerin sportif faaliyetlerini sürdüre bilmesi anlamında önemli buluyoruz." diye konuştu. 

Kırekin, Bahçesaray Kız YİBO'nun 700 bin lira harcanarak yeniden onarımdan geçtiğini, bu sayede öğrencilerin daha nezih ve rahat bir ortamda eğitim öğretimlerine devam edebileceklerini söyledi. 

Açılışa, Sahçesaray Kaymakamı Serhat Karabektaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva, eski Belediye Başkanı Naci Orhan, şube müdürleri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  

Editör: TE Bilisim