Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Bahçesaray ilçe teşkilatı, referandum öncesi ‘evet’ oyu toplamak için gece gündüz demeden ev ziyaretleri devan ediyor. 


AK Parti Bahçesaray ilçe teşkilatı 16 Nisan halk oylaması kapsamında yapılan ‘evet’ kampanyasını zorlu yaşam koşulları karşısında devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı’nın öncülüğündeki AK Partili heyet, Cumhurbaşkanın Başdanışmanı Gülşen Orhan’ında desteği ile mahalle ev ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Kırsal mahallelere giderek neden ‘evet’ verileceği konusunda vatandaşları Türkçe ve Kürtçe bilgilendiriyorlar. El broşür ve gazeteler ile mahallelere giden AK Parti heyeti, vatandaştan yoğun ilgi görüyor.


AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, referanduma az bir zaman kala Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve partililer ile birlikte gece gündüz demen ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istişare toplantıları yaptıklarını ifade eden Bayırlı, “Çok değerli hane reislerimiz ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledik. Rabbim kendilerinden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Gülşen Orhan hanım efendi ile beraber değerli muhtarıma çok teşekkür ederim. Bu yaptığımız ziyaretlerde değerli analarımızı ve ablalarımızın hayırlı dualarını aldık. Güçlü bir ‘evet’ için de desteklerini aldık. Rabbim kendilerinden razı olsun. Mahallelerin yanı sıra ilçe merkezinde de halkımız ile bir araya geldik istişare toplantısı düzenledik. Durmak yok yola devam her şey AK davamız için. Her şey Recep Tayyip Erdoğan için. Her şey Müküs için, aydınlık güzel yarınlar için yeniden diriliş için” dedi.

Editör: TE Bilisim