MHP Genel Başkannı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.



Bahçeli "Artık taraflar netleşmiştir. Herkesin 2019 tavrı belli olmalıdır... Biz gülünü dikenini bilmeyiz... Kalburla su taşıyanlara güler geçeriz Muhalif partler Konfederasyonuna dönen CHP'yi, yanına aldığı HDP, İP, EMEP'i de dikkate almaz millete bakarız... Yeni hükümet sistemi üzerinde ameliyat yapmak KHK'yı eleştirerek muradını belli eden ne Sayın Gül'ün ne de Sayın Kılıçdaroğlu'nun harcıdır..." dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları:

 

CHP'Lİ ÖZEL'İN 'PATRON ÇILDIRDI' ELEŞTİRİSİNE YANIT

CHP'yi yanına aldığı İP, HDP, EMEP, FETÖ ve PKK ile diğer yedekleri de hiç kafaya takmayız. Bir millet ne diyor ona bakarız. MHP'nin kapısına tasfiye sürecinde ibaresi asıldığını onursuzca söyleyenler, alaycı ve ayıplı bir ağızla 'patron çıldırdı, kapatıyoruz' sözleri ile irademizi saptıranlar bilsinler ki kendileri ve zihniyetleri çukurların en derinine, uçurumların en derinine çıldıra çıldıra düşmüşlerdir.

 

Yeni hükümet sistemi üzerinde ameliyat yapmak uyarıyorum ki birbirinin kayığına binip sefere çıkanların haddi değildir. 696 sayılı KHK'nın 121. maddesini muğlak bularak muradını deşifre eden ne sayın Gül'ün harcı ne de Gandiliğe özenen Kandil'e tutunan sayın Kılıçdaroğlu'nun harcıdır. Yeni sistem sadece ve sadece Türk milletinin harcıdır.

Editör: TE Bilisim