ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL / MENDUH ÇALIŞKAN - 22 Temmuz'da yapılacak olan Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) seçimlerine kısa bir süre kala Mehmet Aslan basın mensuplarıyla bir araya geldi ve adaylığını açıkladı.

 

Başkan Adayı Mehmet Aslan 22 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan OSB seçimi için basın mensupları ile bir araya geldi. Seçimler için aday olduğunu açıklayan Aslan yeni yönetimini de basına duyurdu. Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Adayı Mehmet Aslan ve yeni yönetimde yer alan Yunus İnan, Yaşar Şen, Faik Özbey, Musa Cevadi, Yavuz Yaşar, Kürşat Oğuz yanı sıra OSB işadamı ve sanayicileri katıldı.

 

ASLAN: BU SEÇİM HİZMET YARIŞIDIR

Organize Sanayi Bölgesinde seçimlerinin bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Mehmet Aslan şöyle konuştu: “Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sıkıntıları çok yakinen bildiğim için yeni bir ekiple OSB Yönetim Kuruluna aday olduk. Malumunuz üzere 22 Temmuz Cumartesi günü Organize Sanayi Bölgemize hizmet edip yönetimde yer alacak gerek yönetim kurulu üyeleri gerekse Müteşebbis heyet üyelerinin seçimi yapılacak. Bu seçim tamamıyla bir bayrak yarışıdır. Bu seçim bir hizmet etme yarışıdır, eğer ki seçimi kazanırsak Organize Sanayi Bölgemize elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

 

''LİSTEMİZDE SİYASİ PARTİ ETKİSİ YOKTUR''

OSB Seçimi için hazırlanan liste de herhangi bir siyasi gücün ya da STK'nın etkisinin olmadığını dile getiren Aslan, “Organze Sanayi Bölgesinin kuruluşundan bu yana burada faaliyet yürütmekteyiz. 2015 yılından bu yana OSB'de yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmekteyim. Dolayısıyla OSB'nin eksiklerini, ihtiyaçlarını, çok iyi bilmekteyim. Organize Sanayi Bölgemizi 2023 Türkiye Hedeflerine hazırlamak adına yeni bir ekip ile OSB Yönetimine talibiz. Yeni oluşturduğumuz yönetim ile birlikte Sanayi anlamında Van'da ciddi işler yapmayı hedefliyoruz. Hiçbir şekilde siyasi bir gücün yada herhangi bir STK'nın listemizle ilgisi yoktur. Tamamıyla hizmeti esas alan yeni bir yönetim anlayışı ile seçime giriyoruz.” Dedi.

 

ASLAN: OSB’NİN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ

OSB’nin sorunlarını iyi bildiklerini söyleyen Aslan, seçilmeleri durumda ilk olarak var olan sorunlar ile ilgileneceklerini söyledi. Van OSB’nin 2023 hedefleri içinde gerekli çalışmaları yapacaklarını ve ellerinin taşın altına koyacaklarını söyleyen Aslan, hizmet için aday olduklarını sözlerine ekledi. OSB’lerdeki 2 yıllık görevin de kısa bir süre olduğunu ve bu sürenin uzatılması gerektiğini söyleyen Aslan, 4 yıl yapılması fikrinin de doğru bir karar olduğuna işaret etti. Aslan son olarak seçime giren herkese başarı temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim