AK Parti Van İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri sonrası seçim değerlendirmesi yaptı.

 

İl Başkanlığı binasında düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 24 Haziran seçimlerini tüm hatlarıyla değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

 

24 Haziran seçimlerinin Türkiye seçim tarihinde benzersiz bir yere sahip olduğunu anlatan Türkmenoğlu, şöyle konuştu:

 

"Bu tarihi seçimde Van il teşkilatı olarak üzerimize düşeni samimi olarak yapmak için tüm teşkilat kademelerimizle seçim kararının alındığı ilk günden 24 Haziran'a kadar gece gündüz demeden çalıştık. Sorunsuz ve objektif bir temayül yoklaması gerçekleştirdik. Adaylarımız açıklandıktan sonra ise tüm teşkilat kademelerimizle sahada en aktif ve en güçlü seçim propaganda sürecini yönettik. Bu süreçte yine bugüne kadar ilimizde gerçekleşen en coşkulu ve en kalabalık iki mitingi halkımızın yoğun katılımı ve teveccühüyle gerçekleştirdik. Bunlardan ilki Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın diğeri ise Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen mitingimiz oldu. Bu iki mitingde de bizleri yalnız bırakmayan kadirşinas Van halkına tekrar teşekkür ediyorum."

 

Mahalle mahalle seçim çalışması yaptıklarını belirten Türkmenoğlu, seçim sürecini yoğun tempoda tamamladıklarını aktardı.

 

Türkmenoğlu, "Yaptığımız bu özverili çalışmalarımız neticesinde halkımız sandıkta Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin ilk devlet başkanı olarak seçmiş, partimizden 3 milletvekili adayımızı da meclise taşımıştır." ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve Abdulvehap Arvas selamlama konuşması yaptı.

Toplantıya tüm parti teşkilatı katıldı.

Editör: TE Bilisim