Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Mehmet Yaşar’a ziyarette bulunan Van Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanları hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Genel Sekreter Mehmet Yaşar ile görüşen Ak Parti Heyeti, Yaşar’a yeni görevinde başarılar dilerken, Van için hayırlı hizmetler yapma temennisinde bulundu. Genel Sekreter Mehmet Yaşar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehrin büyük sorunları var. Bu sorunların üstesinden gelmek için geceli gündüzlü bir çaba harcıyoruz. İlçelerimizin de sorunlarını birebir yerine giderek tespitte bulunuyoruz. Tüm ilçelerimizin durumunu kritik ederek, yeni çalışma sezonunda neler yapılabilir, onun projelerini uygulamaya almanın yollarını arayacağız. Başarı hepimizin ortak çabası ile gerçekleşecektir. İlçe Teşkilat Başkanlarımıza desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 

Ziyarete Ak Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Çaldıran İlçe Başkanı Fevzi Akbulak, Çatak İlçe Başkanı Tahsin Babur, Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar, Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem katıldı. 

Editör: TE Bilisim