Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 16 Nisan’da yapılması planlanan referandum için çalışmalara başladı. Çalışmalarına teşkilat içi eğitimle başlayan Gençlik Kolları Başkanlığı Başbakan Yıldırım tarafından Ak Gençlik için gönderilen mektubu da gençlere ulaştırdı.   

 

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları devam ediyor. Ak Partide referandum için hummalı bir çalışma yapılırken, Gençlik Kolları Başkanlığı da bir araya gelerek halka ve sokağa ne için evet denilmeli ve merak edilen tüm soruları cevaplayacak bir eğitim semineri düzenledi.

 

ÖZDAĞ: GÜÇLÜ BİR START VERDİK

Yaklaşık 500 gencin katıldığı eğitim seminere İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Gökhan Girgiç ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Kadir Özbilge başkanlık yaptı. Amaçlarının gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek halka ve sokağa ne için evet denilmeli ve merak edilen tüm soruları cevaplamak olduğunu söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ, “500 gencimizin katılımıyla referandum için güçlü bir start verdik. Bu çalışmamız teşkilatlarımız tarafından ilgi ve memnuniyetle karşılandı. Bu çalışmamız birlik ve beraberliğin örnek teşkil etmesini arzuluyoruz. Referandum çalışmalarımızı güçlü bir şekilde yürütmeye çalışacağız.” Dedi.

 

BAŞBAKAN’DAN GENÇLERE MEKTUP!

Yapılan konuşmanın ardından basına kapalı devam eden teşkilat içi eğitim seminerinde referandumun çalışmalarına start verilmiş oldu. Seminerin sonunda ise Başbakan Binali Yıldırım’ın gençlere gönderdiği mektuplar da dağıtıldı.


ŞEHRİVAN SİYASET: MENDUH ÇALIŞKAN

Editör: TE Bilisim