VEYSEL İZGİ / ŞEHRİVAN HABER - Bölge’nin çiçeği burnunda üniversitelerinden biri olmasına rağmen, kısa sürede adından söz ettiren üniversitelerinden birisi olan Iğdır Üniversitesi’ne Vanlı isim Dinçer Öztürk Genel Sekreter olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın rektör olarak atanmasından sonra Hakkı ekibi ile kısa sürede çalışmalarıyla adından söz ettirirken Öztürk’ü de başarılı ekibine dahil etti.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan rektör atamalarında geçtiğimiz aylarda Iğdır Üniversitesi rektörü olarak Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma göreve başlar başlamaz başarılı bir ekip ile yola koyuldu. Hem öğretmenlik hem mühendislik mezunu olan, Japonya’da doktora yapıp TÜBİTAK’ın da önemli isimlerden olan Alma, ekibine Vanlı bir isim olan Dinçer Öztürk’ü de dahil etti. Kısa sürede başlatılan değişim ile adından söz ettiren Alma ve ekibi Iğdır’da kent işbirliği konusunda da önemli adımlar atmaya başladı.

 

 

ÖZTÜRK: ÜNİVERSİTEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Rektör Alma’nın göreve başlar başlamaz ekibine dahil ettiği Öztürk, atamasıyla ilgili olarak Şehrivan’a konuştu. Öztürk: “Rektörümüz Sayın Mehmet Hakkı Alma’nın da teveccühü ile zor ve çaba isteyen bir göreve atandık. Sorumluluğumuzun farkındayız. Çünkü yeni bir üniversiteyiz ve yapmamız gereken önemli işler var. Kısa sürede bölgenin önemli üniversitelerinden birisi olacak olan Iğdır Üniversitesi’nin başarılı kadrosunda yer almak benim için de büyük gurur oldu. Görevimi layıkıyla yürütüp üniversite yönetimimizle elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnşallah mahcup olmayız.”

Editör: TE Bilisim