12 ilde DEAŞ'a eşzamanlı operasyon: 4️1 şüpheli yakalandı! 12 ilde DEAŞ'a eşzamanlı operasyon: 4️1 şüpheli yakalandı!

ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ

Milletvekilliği seçiminden sonra bıraktığı il başkanlığı görevine dönen Av. Seracettin Bedirhanoğlu’nun devam ettirdiği başkanlık görevi için flaş bir aday çıktı. Emek ile yürek ile cesaret ile” sloganıyla il başkanlığı binasında “Adayım” diyen Cemal Şen, “Partimin her yerde kazanması için elimden gelenin fazlasını yapacağım” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Toplantıda konuşan yeni il başkanı Cemal Şen, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Ekonomi, basın, demokrasi gibi birçok etken saf dışı bırakıldı. İnsanlar tutuklanıp, cezaevine atılıyor. Bunlar ülkemin bir ayıbıdır. Bu ülkenin kaderi bu olmalıydı. Ülkem diğer birçok ülkeden daha demokrat olmalıydı. Ancak yönetilmeyen bir sistemle hepimiz kör, sağır ve dilsiz olduk. Sistemden beslenen yönetimler, zorluğa yöneliyor.” Dedi.

“TÜRKİYE'NİN AYDINLATILMASINA İNANCIMIZ TAMDIR”

Yerel seçimlere değinen Şen, "Yerel seçimlerde bir kaygım yok. Partinin tüm kesimlerine inanarak, yükümlüleri yerine getirmek için adayım. Partimin her yerde kazanması için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Ben daha önceki senelerde de her yerde dolaşıp bu partiyi anlatıyordum. Buradaki herkes benim dava arkadaşımdır. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin aydınlatılmasına inancımız tamdır. Genel başkan olmak üzere partinin tüm kesimi bizim için bir değerdir. Bundan dolayı da ülkeyi yeniden inşa edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu partiyi asla terk etmeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Şaban Beyazsaç