TFF geçtiğimiz aylarda aldığı karar ile her hafta TFF 2.Lig ve 3.Lig’ten bazı takımların maçlarını TFF Youtube kanalından canlı olarak yayınlayacağını duyurmuştu. Bu kapsamda bu hafta 2.Lig’teki Beyaz ve Kırmızı Grup’ta şampiyonluk son haftaya taşınırken şampiyonluk maçları TFF’nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak. İşte o maçlar…

VANSPOR VE AMEDSPOR MAÇLARI CANLI YAYINLANACAK

2.Lig Beyaz grupta Bursapor-Vanspor ile Serik Belediyespor - Esenler Erokspor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçları bu hafta da yine TFF’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca Kırmızı Grup’ta şampiyonluğu garantileyen Amed Sportif Faaliyetler - Menemen Futbol Kulübü ile Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor - GMG Kastamonuspor maçları da TFF’nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

BURSAPOR-VANSPOR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta oynanacak olan Bursaspor-Vanspor maçının seyircisiz oynanmasına karar verdi. Cumartesi günü saat 15.00’te Bursaspor, sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’u ağırlayacak. Van’da oynanan ilk maç güvenlik gerekçesi nedeniyle seyircisiz oynanmıştı. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, flaş bir karar alarak maçın güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanmasına karar verdi.

TFF’den yapılan açıklamada, “4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan TFF 2. Lig 38. hafta müsabakaları arasından TFF YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak olan 7 maç belirlenmiştir.

İşte TFF’nin canlı yayınlayacağı 7 maç;

Van Spor Adası olmaya hazırlanıyor! Van Spor Adası olmaya hazırlanıyor!

BEYAZ GRUP

15.00 Serik Belediyespor - Esenler Erokspor

15.00 Bursaspor - ACNTurk Sigorta Van Spor FK

KIRMIZI GRUP

15.00 Etimesgut Belediyespor - İnegölspor

15.00 Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor - GMG Kastamonuspor

15.00 Amed Sportif Faaliyetler - Menemen Futbol Kulübü

15.00 Belediye Derince Spor - Denizlispor

15.00 Uşak Spor A.Ş. - Sarıyer

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ-NECMETTİN DURSUN