TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Amedspor, büyük bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez 1’inci Lig’e çıktı. Kentte şampiyonluk kutlamaları devam ederken Amedspor yönetiminin kutlamalarla ilgili aldığı karar kette tartışmalara yol açtı.

AMEDSPOR’DA “KUPAKRİZİ

Amedspor, 11 yıl aradan sonra şampiyonluk özlemine son verirken kente bayram havası yaşattı. Amedsapor yönetiminin şampiyonluk kupası kutlamalarıyla ilgili aldığı karar tartışma yarattı. Yönetim, kulüp tesislerinde sınırlı bir kupa töreni yapılacağını açıklamasının ardından taraftarlar alınan karara tepki gösterdi.

SINIRLI KUTLAMA YAPILACAK

Amedspor yönetimi bir araya gelerek kupa töreni ile ilgili flaş bir karar aldı. Yönetim, kulüp tesislerinde sınırlı bir kupa töreni yapılacağını açıklamasının ardından taraftarlar alınan karara tepki gösterdi. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: “Kulüpte yapacağımız mütevazi bir tören ile eski başkanlar, eski ve kupayı kazanan futbolcular, STK temsilcileri, taraftar gruplarından temsilcilerin katılacağı bir tören düzenleyeceğiz.”

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye kötü haber! Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye kötü haber!

BARİKAT KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Amedspor Barikat Taraftar Grubu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Barikat Taraftar Grubu yaptığı açıklamada, “Kulüp yönetiminin almış olduğu dar kapsamlı kupa törenine, geniş kapsamlı bir halk kutlamasına dönmemesi hâlinde grup olarak katılmayacağımızı bildirmek isteriz”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN